Hallauksen minuuttinovellikilpailu on käynnistynyt!

Uuden vuoden kunniaksi Hallaus käynnistää minuuttinovellikilpailun, jossa haemme tekstejä tuleviin Hallaus-kirjanmerkkeihimme. Kilpailussa kaunokirjailijat pääsevät kokemaan taitojaan erittäin lyhyen proosan saralla. Novellien aihe on vapaa, mutta pituus saa olla enintään sata (100) sanaa.

 

Kilpailun tuomaroi Hallauksen toimitus.

 

Kilpailu on avoin kaikille, jotka eivät ole julkaisseet omaa kaunokirjallista teosta. Omakustanteet ja antologiat eivät ole este. Tekstien tulee olla ennen julkaisemattomia ja suomenkielisiä. Tyylilaji on proosa ja tekstin enimmäispituus on sata sanaa. Fonttikoko on 12 ja tekstien pitää mielellään mahtua yhdelle liuskalle ja olla doc- tai rtf-muodossa. Osallistua voi enintään yhdellä tekstillä per osallistuja.

Kilpailutyöt lähetetään sähköpostitse osoitteeseen:
tyranallu@gmail.com

 

Kilpailutyöt tulee lähettää 1.4.2017 mennessä. Sähköpostin otsikoksi merkitään ”Minuuttinovellikilpailu”.

Kilpailun voittaja saa 50 € lahjakortin ravintola Tubaan sekä toiseksi ja kolmanneksi parhaat tekstit palkitaan 25 € lahjakortilla ravintola Tubaan. Kolme parasta tekstiä julkaistaan myös Hallauksen numerossa 1/2017 sekä tulevissa Hallaus-kirjanmerkeissä.

 

Lisätietoja saa laittamalla sähköpostia osoitteeseen yhdistys@huutomerkki.fi tai ottamalla yhteyttä Hallauksen toiseen päätoimittajaan Jussi Moilaseen (jussimoi@gmail.com, 0400 764 784).